Ik zoek een jurist 

Blogs

Op deze pagina vind je bijdragen, persoonlijke ervaringen en nieuws van zzp'ers of zzp-experts over allerlei onderwerpen. Heb jij een interessante blog die je met ons wil delen? Neem dan contact met ons op via info@ikwordzzper.nl.


 

Geveld door de griep; wat nu?

Sophie Martens

Je hebt een loopneus, drukkende hoofdpijn, je bent na een halve dag al enorm vermoeid en voelt je futloos. Om je heen zit iedereen te niezen en te kuchen en buiten is het guur. Een grote kans dat je het griepvirus onder de leden hebt. Alleen komt dit qua timing natuurlijk nooit uit: je hebt net een nieuwe klant binnengehaald, bent nog bezig met een plan van aanpak voor een andere klant en hebt morgen een belangrijke deadline. Eigenlijk kun je het je dus niet permitteren om een paar dagen uit te schakelen. Wat nu?

Lees verder
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 14
 
 
zzpjuristen.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
[dev info]
Bootstrap: [XS] [SM] [MD] [LG]