Ik zoek een jurist 

Blogs

Op deze pagina vind je bijdragen, persoonlijke ervaringen en nieuws van zzp'ers of zzp-experts over allerlei onderwerpen. Heb jij een interessante blog die je met ons wil delen? Neem dan contact met ons op via info@ikwordzzper.nl.


 

Waarom laten zoveel zzp’ers na een aanrijding de vergoeding lopen waarop ze recht hebben?

Gerben-Jan Renema

In 2018 waren er 430.000 verkeersongevallen waarbij 724.000 motorvoertuigen waren betrokken. Bij slechts 63.000 van deze gevallen werd een belangenbehartiger ingeschakeld om een vergoeding te krijgen voor kosten die het gevolg waren van het ongeluk. Dat is nog geen 20% van het aantal mensen dat waarschijnlijk recht heeft op een compensatie. Best bijzonder in een land waar meeste inwoners geen seconde aarzelen om € 600 te claimen als hun vliegtuig niet op tijd vertrekt.

Lees verder
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 16
 
 
zzpjuristen.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord