Ik zoek een jurist 

AdvocatenvanOranje

Joan Muyskenweg 22, 1096 CJ
Amsterdam, Noord-Holland

Telefoonnummer: 020-210 90 09

Naar website Plan route
Volg ons:    

Jurist AdvocatenvanOranje

De Advocaten van Oranje werken voor bedrijven en particulieren en behandelen een groot deel van de meest voorkomende rechtsgebieden.

Een greep uit onze praktijkgebieden: contractenrecht, samenwerkingsperikelen, VAR-regelgeving, opdrachtgever-opdrachtnemer relaties, ondernemingsrecht, internetrecht, consumentenrecht, merkenrecht, auteursrecht, en nog veel meer.

AdvocatenvanOranje is een opvallend modern advocatenkantoor in Amsterdam met zelfstandig werkende advocaten die ook in het bedrijfsleven de nodige ervaring hebben opgedaan. Advocaat en ondernemer Carel Erasmus is het aanspreekpunt voor de zzp'ers die via www.ikwordzzper.nl op zoek zijn naar juridische raad en daad. Carel Erasmus heeft diverse ondernemingen en ondernemersactiviteiten opgezet en gerund, waaronder de netwerkclub ondernemersvanoranje.

Met de meeste juridische vragen en problemen van zzp'ers kan hij of één van de andere advocaten prima aan de slag. Kijk voor alle contactinformatie op de website www.advocatenvanoranje.nl of neem contact op via onderstaand contactformulier.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
zzpjuristen.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord